Foredrag med hundefører Asger Skov

29-04-2021, 01:39 PM

asger-skov
Spændende foredrag for dem, der gerne vil vide mere om hundes fært og om hvordan man kan lave øvelser, der styrker måden hunde arbejder med deres lugtesans på.
Asger Skov er til dagligt ansat som hundeføre hos Toldstyrelsen, her arbejder han sammen med Labradoren Keld. De to vil vise hvordan de samarbejder og hvilke øvelser de bruger i træningen. Desuden vil Asger vise hvordan han bruger dette arbejde med sine Cocker Spaniels, når han træner dem til jagt.
Asger Skov har kennelen Mirage Gundogs med opdræt af FT Cocker Spaniels. Asger har i mange år ført sine spaniels på klubbens markprøver og andre arrangementer og bruger naturligvis også sine hunde på jagter. Udover det er Asger licenstræner her i klubben med egen træningsplads gennem mange år og han har derfor stor erfaring i at træne spaniels og deres fører.
Arrangementet bliver holdt hos Dummyshoppen v/Pernille Lillevang, som byder os velkommen og også åbner butikken med forbehold for Coronarestriktioner. Der vil også være lidt goodies som I deltagere kan tage med hjem til jeres hunde.
Selve foredraget foregår udendørs, så husk at tjekke vejret inden I pakker bilen. Klubben serverer kaffe og kage.
Dato: 25 maj 2021
Tid: Kl. 19.00
Pris: 50,-
Adresse:
Floritsvej 12
8765 Klovborg
Tilmelding foregår via arrangementer her på hjemmesiden.