Min første spaniel

13-04-2021, 08:18 AM

Image1

Drømmer du om at få din egen spaniel, eller har du netop fået en, men er i tvivl om hvordan og hvornår du skal starte træningen op, så er dette arrangement for dig. Det er naturligvis også til jer der allerede har en eller flere spaniels, men gerne vil have andre indput til hvordan de første par måneder med en spanielhvalp kan bruges konstruktivt, så man ender op med en dejlig familie og jagthund.

Dette arrangement er i samarbejde med Lars Meincke, Kennel Springerdale. Lars er licenstræner i klubben, han har ført flere spaniels af egen avl til præmiering på Vinderklasser markprøve samt vundet Springer Mesterskabet.

Dagen starter med teori hvor Lars bla. Vil tage nogle af hans egne hunde ud og demonstrere lidt med, der vil være mulighed for at stille spørgsmål løbende, herefter bliver der en frokostpause hvor klubben sørger for sandwich og en sodavand. Efter frokost vil det være muligt for de af jer der har en unghund (max 5 mdr.) at få den ud til lidt træning, med hjælp og vejledning fra Lars.

Det kan være en god ide at medbringe egen stol/tæppe – arrangementet foregår udendørs.

Tilmelding er åben både for klubbens medlemmer samt ikke medlemmer.

Dato: 8 maj 2021
Tid: 09.00
Sted: Skjoldenæsvej 263, 4330 Hvalsø
Pris for medlemmer: 100,- (skriv jeres medlemsnr på tilmeldingen)
Pris for ikke medlemmer 250,-

Tilmelding skal ske til:
Anna Kristine Larsen
Anna.kristine@outlook.dk