Velkommen til 3 dage på Brahetrolleborg Game Fair

02-08-2021, 09:54 AM

Brahetrolleborg Game Fair - 02-08-2021

Klubben for Field Trial Spaniels glæder sig til at byde alle velkommen til 3 fantastiske dage på Brahetrolleborg Game Fair d. 6. – 8. august 2021.

Klubben for Field Trial Spaniels vil være repræsenteret ved teltet klar til en hundesnak. Der vil være information til folk som ønsker eller overvejer at melde sig ind i klubben, samt forskellige aktiviteter dagen igennem.

Fx:
- Få klippet negle på din hund (fredag og lørdag kl. 13-14, søndag kl. 10-11)
- Tips til soignering af din jagthund (fredag, lørdag, søndag hele dagen)
- Gode råd og små øvelser til opstart af træningen af din jagthund (fredag, lørdag og søndag)
- Quiz med fede præmier
- Konkurrence for børn og barnlige sjæle med super præmier
- Tv-skærm med visning af bl.a. Mesterskabsfilm
- Masser af hygge og god stemning

🔹Deltager man i Quizzen eller konkurrencen, har vi sørget for, at der er mange af fede præmier man kan vinde.

🔸Alle 3 dage vil nogle af klubbens børn og unge hundefører vise deres spaniels frem på tribunen. Se programmet på www.btgf.dk

🔹Lørdag afholdes Working Test Begynder. Her vil vi i standen løbende notere resultaterne, så man har mulighed for at følge med. Det kan være hundeførerens mulighed for at få tjekket formen på sig selv og hunden inden kommende sæson med markprøver begynder. Vinderen kan se frem til lækre præmier.

🔸Søndag afholdes det uofficielle Mesterskab i Working Test i Klubben for Field Trial Spaniels. Her vil en del af klubbens bedste hunde, samt hundeførere være repræsenteret og vi garanterer for en blanding af spænding, nervøsitet og højt humør, når der skal konkurreres om at vinde titlen som Danmarksmester i Working Test 2021! Vi sørger selvfølgelig ligeledes for at opdatere dagen igennem.